Partierna har redan sagt nej till talmannens förslag.

Pinsamt eller skämmigt är spelet kring regeringsbildning, men samtidigt är det allvarligt. K-G Bergström påpekar att att samtliga de förslag som talmannen nu lagt fram har redan sågats av partiernas nyckelaktörer. Och en samlingsregering bör endast bildas vid kris/krig. Nog för att vi befinner oss i en kris men att omvandla politikernas sandlåda i Rosenbad till en sådan allvarlig kris att en samlingsregering måst bildas bildas är att gå för långt.

Det här är så ansvarslöst av ALLA inkluderat talmannen att jag faktiskt inte finner ord längre. För alla skull, låt det bli ett extra val nu. Så här kan det inte få hållas på längre. Jag har tappat räkningen på rundorna men jag känner en stark misstanke om att man medvetet förhalar av anledningar jag ännu inte begriper. Tankarna dansar runt i mitt huvudet, jag har svaret någonstans men får inte fatt i det.

Läs artikel här…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *