15-åring rånades två gånger

av | 1 november, 2018

Norra Skåne skriver idag att en 15-åring blev rånad två gånger i gårkväll, och av samma personer. Först så kommer två killar fram och hotar 15-åringen varefter de tvingar lämna ifrån sig sin moped. Efter en stund kommer de tillbaka och överlämnar mopeden, men istället tvingar av honom sin jacka, varefter de försvinner springande därifrån.
Under kvällen sökte flera polispatruller efter rånarna som enligt den rånade är i samma ålder som han själv.
Men utan att hitta dem.

Även i en småstad som Hässleholm händer det saker, så de som säger att otryggheten inte är så stor i mindre städer som i större har inte rätt i det, otryggheten är nog lika dålig vart du än bor numera i Sverige.

https://www.nsk.se/2018/10/31/15-aring-ranades-tva-ganger/?fbclid=IwAR1D2NSE6Ma7iLBLQt3J89cQ4r_x7KQ_CE2ER7XK68tMLyH-fstv7_Aya6U

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *