En man som är upprörd över att SFI-läraren säger att män också ska städa, tvätta kläder, laga mat.

Tack för inskickad länk Åsa Nilsson, den är både rolig och beklämmande att läsa. Den borde läsas av alla. Det handlar om våra nya medborgare och deras möte Sverige i en SFI-klass. Här ett citat ur artikeln:

“Den här läraren irriterar alla i klassen, ingen tycker om vad hon säger. Den här veckan sa hon att männen också ska städa, tvätta kläder, laga mat och att de också ska ta hand om barnen. Men det är inte vår sak, det är kvinnornas! Visst kan jag vara med mina barn, men tvätta? Laga mat? Jag är man, i vår kultur städar män inte och lagar inte mat när de har en fru som ska göra det. Men det värsta var när läraren sa att om min fru inte vill ha sex med mig och jag gör det ändå så kan hon anmäla mig till polisen för våldtäkt! Jag förstår inte den här läraren, jag tror att hon hatar män och att hon är rasist. Vad tycker du, ska jag klaga hos Arbetsförmedlingen och säga att min fru och jag inte vill gå i den klassen?”

Läs artikeln här…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *