En kompakt tystnad från Stefan Löfven

av | 2 november, 2018

Lotta Gröning skrev i går i sin krönika i Expressen om att toleransen är hög i socialdemokratin för muslimska extrema åsikter. Tyvärr så får man mycket lite svar i denna krönikan, tyvärr verkar det inte som om Lotta Gröning inte fullt ut vågar ställa de svåra frågorna så jag har ställt några frågor här och även förutspått vad som kan komma och ske om inte Socialdemokraterna rensar ut i SSU-leden.
Att där är hög tolerans för muslimska extrema åsikter i Socialdemokraterna är väl inget annat än man kan hålla med Lotta Gröning om.
Speciellt här i Skåne för här verkar de muslimska extremåsikter vara dem som är normen numera.

Men när kommer den socialdemokratiska ledningen att säga något om detta, eller sitter de som de tre aporna nu och håller för öronen, håller för ögonen och för munnen?
Man undrar ju liksom, för om detta skulle ske i exempelvis SD eller Moderaterna så skulle hela den socialdemokratiska ledningen varit ute och slagit på den stora trumman, fördömt det och sagt något som att detta är att förvänta av sådana partier. och de hade krävt att moderpartiet skulle göra utrensningar i ungdomsförbunden.
Men nu är det mycket tyst både från den allsmäktige Löfven och hans följe.

Man frågar sig om de har insett allvaret i det hela?
För inte tror jag att de anammat allvaret, inte när SSU-distriktet tillsätter en arbetsgrupp som ska ledas av den nuvarande ordföranden Mansour Ahmed, som också tillhör den utpekade falangen.
Då frågar man sig om de vill utreda eller de vill begrava det som hänt i ungdomsförbundet i Skåne?
För Mansour Ahmed anses både hårdför och hotfull.

När gästande socialdemokrater på distriktskonferensen skrev ett brev till SSU-förbundet om hans agerande och slog fast att det inte ska behövas säkerhetsvakter på en årskonferens.
Då frågar man sig om sådana överhuvudtaget ska få vara med i ett parti som Socialdemokraterna eller något annat parti överhuvud taget.
Eller är kanske detta Socialdemokraternas nya giv, att ha någon typ av hårdförd grundstyrka som de kan sätta in, som kan attackera motståndarna med?

Men är det så ett politiskt parti som Socialdemokraterna ska möta framtiden med, för då kan jag förutsäga att partiet kommer att minska mer till nästa val än det gjorde detta val.
Jag kan också förutsäga att de gamla gråsossarna som är grunden i partiet kommer att fly så fort deras ben orkar bära dem. För de om inga andra vill inte ha det tillbaka som skedde på 1920-30-talet då Socialdemokrater och Kommunister slogs med Nazisterna i Tyskland. De vill inte ha ett nytt blodbad, och inte här i Sverige.

https://www.expressen.se/kronikorer/lotta-groning/jobbar-de-for-jamlikhet-och-kvinnofortryck-samtidigt/?fbclid=IwAR1ClLC4YH4SWUHUPGsoOcNVseMMvVj2EpXZp-8a8pr9wEl7pvRO_Rrx9oU

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *