Jens Ganman: JULKLAPP TILL POLITISKT KORREKTA VÄNNER

av | 3 november, 2018

Tycker du om dålig stämning på julafton? Vill du se dina vänners och familjemedlemmars ansikten skrynklas ihop i Tyko Jonssonsk julilska; gå från glad förväntan till förolämpad avsmak?

”JAG HAR NÄRT EN POPULIST VID MIN BARM!!!”

Vill du att kvällen ska sluta med gråt och tandagnisslan att Torsten kör gräsklippare inomhus på heltäckningsmattan?

https://m.youtube.com/watch?v=5GA4iRFRxF0

Vill du att Morgan ska behöva kalla upp Bokus och AdLibris ägare på enskilt samtal?

Då är detta boken för dig.

………………………………………………………..

Ur produktbeskrivningen:

DET HANDLAR OM BARN

Nej, inte såna – nu vet vi vad ni tänkte. Fy skäms. Nej, VUXNA barn. Svenska barn. Sprunga ur den välbeställda övre medelklassen.

De gillar såna här böcker nämligen.

Färgläggningsböcker. Det är det nya meditativa. Man kopplar bort de tankar man ändå aldrig hade och fokuserar på de glada färgerna. Världen därutanför har ändå blivit så ond och komplicerad.

Därför: fram med kritorna.

Därför: bort med cynismen.

Vissa av de samhällsfenomen som skildras i denna bok kanske FRAMSTÅR som cyniska, men det är för att de är tecknade i svartvitt.

Så fort du, käre läsare, färglagt dem i rött, lila, cerise och rosa så kommer de att framträda de i en ny och betydligt harmlösare dager.

Korka upp BIB:en och på med Bo Kaspers på stereon! Här ska målas!

Jens Ganman, född 1971. En av Morgans Johanssons favoritförfattare. Även väldigt omtyckt av Ulf Kristersson, Mattias Karlsson, Annie Lööf, Henrik Arnstad, Jan Helin, Henrik Schyffert och Alex Schulman.

Martin Jacobsson tecknar politisk satir och illustrerar böcker under pseudonymen “I fablernas land”, som ses på sociala medier och Svenska Dagbladets Ledarsida.

Jens Ganman

Köp boken här…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *