Tino Sanandaji: Enligt Brå har anmäld våldtäkt ökat från 9 till 73 per hundra tusen, en ökning på 711 procent.

av | 4 november, 2018

Brås databas över anmälda brott rapporterar sen 1975 och visar en flerdubbling ökning av våldtäktsanmälningar till 2017. Jag skrev ett tag sen: ”Utvidgad juridisk definition är utan tvekan viktigt, men när våldtäktsanmälningarna ökat 700% är det fullt möjligt att det finns flera förklaringar och att det även skett en faktisk ökning”

Folliehatt Marie Robsahm påstår nu att jag ljuger. Jasså? Döm själva. Enligt Brå har anmäld våldtäkt ökat från 9 till 73 per hundra tusen, en ökning på 711 procent, precis som jag skrev.

Marie Robsahm fabricerar som vanligt, i detta fall genom att påstå att jag skulle sagt att ökningen skedde senaste tio år, en totalt påhitt. Det förvånar inte givet källan:

• Dömd bedragare utkickad ur både L och Feministisk Initiativ

• Spred konspirationsteori att svenska staten mörkar att vaccin dödar barn, uppmanar mammor att inte vaccinera sina barn

• Sprider rättshaveristiska paranoia som att bilbränder i Göteborg av lokala ungdomar var operation att påverka valet, att svenska åklagare skyddar pedofiler, att en Facebookgrupp om pepparkakor var i maskopi med lokaltidning Nerikes Allehanda och annat som tyder på bristande förstånd.

• Självutnämnd expert utan utbildning i statistik, vård osv sätter sin åsikt över officiell myndighetsstatistik: ”Problemet med NTU har jag gått igenom. Deras siffror går inte att lita på”. Dåså!

Att en trasig privatperson sprider dumheter är en sak, och säger egentligen mer om de som korkade nog att går på det. De som kan lågstadiematte ser att det jag skrev om våldtäkter är korrekt.

Tino Sanandaji

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *