Vill ni ha ett liv i Sverige, jobba för det då! Jag är trött på detta snyftande kring er.

Ni kommer hit, lurade av Stefan Löfvens “Mitt Europa bygger inga murar”. Ni trodde kanske att han ägde både Europa och Sverige. Ni trodde kanske också att när ni väl kom hit skulle ni försörjas av Socialdemokraterna?

Vad ni inte förstod eller tog på allvar är att krav kommer ställas även på er. Stefan Löfven äger varken Europa, Sverige eller svenska medborgarna.

Vad ni inte heller förstod är vi vet att ni inte flydde hit. Ni valde att komma hit. När ni steg i land i första säkra land slutade er flykt. Nej vi kommer inte tycka synd om er. Nu får ni göra precis som alla andra i det här landet. Försörja er, skaffa bostad och mat att ställa på bordet.

Vill ni ha ett liv i Sverige, jobba för det då! Jag är trött på detta snyftande kring er. Förstår ni det! De flesta oss har nog med bekymmer. Förstår ni det! Vi har fullt upp med att hantera Det nya Sverige. Ett land få av oss känner igen. Ett land där misär, gruppvåldtäkter, våldtäkter av barn, rån, misshandel, fattiga pensionärer, människor som dör i väntan på vård – en vård de borde vara berättigade till efter att ha arbetet och betalat till vår gemensamma välfärd. Vi har nog av problem. Vi har nog av sörja att lilla Ebba som var ett av Akilovs offer, vars grav skändas om och om igen. Det flesta av oss har helt enkelt fått nog!

Läs artikel här…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *