Margot Wallström sågar kontroversielle professorn, säger: ”Kan krypa tillbaka under sin sten”!

av | 7 november, 2018

När man läser det Margot Wallström sagt om den kanadensiske professorn Jordan B Peterson så frågar man sig verkligen om en utrikesminister ska uttala sig på det viset. Även om hon bara är utrikesminister i en övergångsregering.
För när medborgare i Sverige uttalat sig på samma sätt så har de i det närmaste blivit hudflängda av Socialdemokraterna och dess medlemmar. Men nu är där knappt en enda som säger att Margot Wallström ska be om ursäkt ens.
Man frågar sig verkligen om hon är värdig att upprätthålla det ämbetet hon har.
Eller ska hon ta och göra samma sak som hon sagt att Jordan B Peterson ska göra?
Jag bara frågar…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *