Bianca Muratagic har frågor till Margot Wallström

av | 8 november, 2018

Margot W. varför beordrar inte du gravskändaren som skulle utvisas och som vandaliserade Ebbas grav trettio gånger att krypa tillbaka under sin sten?

Margot W. varför hör inte jag dig beordra islamistiska organisationer som bjuder in salafister till imamer att föreläsa i svenska moskéer och moralpoliser som sätter skräck och förföljer kvinnor p g a deras livstil, klädval och religion i förorterna att krypa tillbaka under sin sten?

Margot W. varför hör inte jag dig beordra de tio män som deltog i ett brutalt terrorvåldtäkt på en kvinna i Fittja att krypa tillbaka under sin sten?

Margot W. varför ber inte du männen som kastade brandbomber mot synagogan i Göteborg krypa tillbaka under sin sten?

Margot W, varför hör inte jag dig säga något om faktum att Sveriges regering anklagas för finansiering av palestinsk terrorism? Vart går biståndspengarna till? Ska du inte be terroristerna som utnyttjar pengarna till hot, hat, förföljelse och mord på judar att krypa tillbaka under sin sten?

Varför ber inte du Margot W. en afghansk aktivist som ljög om sin ålder och bakgrund och som ofredade sexuellt en 14-årig flicka på konfirmationsläger att krypa tillbaka under sin sten?

Varför beordrar inte du alla våldtäktsmän och mördare som får stanna i Sverige trots att de begår grova brott som våldtäkt mot barn krypa tillbaka under sin sten?

Varför beordrar inte du alla män som knuffar kvinnor från balkongerna, gifter bort och könsstympar sina minderåriga döttrar att krypa tillbaka under sin sten?

Margot Wallström, ditt namn finns på Simon Wiesenthal nazist-och krigsförbrytarjagande lista för de värsta antisemitiska eller anti-israeliska händelser och uttalande under 2016.
En lista som du kallade för ”oseriös.”

Borde inte du Margot Wallström krypa tillbaka under din sten?

Bianca Muratagic

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *