Claudia de Longueville: När är tålamodet med de politiska skurkarna slut?

av | 8 november, 2018

PK-mobben planerar för en regering, som inte kan betecknas som någonting annat än en mardröm.
Ett skräckens kabinett bestående av S-C-L och Miljösekten, vars partiledare har det gemensamt, att de är rent djävulskt ”goda” och att de hatar SD.
En dödsbringande ministär som, om den blev verklighet, skulle få till följd att Svea rike, inom loppet av några decennier, transformerades till ett Nordens Särkland.

Dessa otaliga offensiva och aggressiva PK-fascister, vilka agerar som vore de drogade, varifrån kommer de?
Denna självförhärligande mobb, som har tappat all verklighetskontakt och vars tankeverksamhet mest påminner om en härdsmälta.

De politiska partierna kommer aldrig någonsin att vilja tillstå, att deras agerande dikterades av en förgiftad tankesfär av sinnesrubbade doktriner.
Allt överlagrat av ett mördande åsiktsförtryck, som under lång tid förpestat atmosfären och omöjliggjort allt rationellt tänkande på alla plan i den svenska nationen.
Hela soppan orkestrerad av tredje statsmakten.

Hur länge skall detta stackars rike toppridas dag ut och dag in av det politiskt korrekta packet?
Denna mobb av politiska gangsters, som pinar detta land och som bara skränar allt högre.
Landsplågare, som vägrar att se några som helst svårigheter med massinvasionen och som regelmässigt stämplar meningsmotståndare som rasister, fascister och nazister.
Hur skall allt det som tidigare generationer byggt upp skyddas mot vandalerna?
När är tålamodet med de politiska skurkarna slut?

Hur kommer det sig, att detta stackars land har blivit utlämnat till krafter, som vill bryta ned samhället till en nivå som närmar sig anarki?
Varför vidmakthålls inte nationens lagar?
Ett högdraget, korrupt och anfrätt juristkotteri bär ett stort ansvar för landets bedrövliga tillstånd.
Varför är Svea rike så värnlöst mot de inre makter, som vill utplåna välfärden bara på grund av det faktum, att den inte omfattar hela jordens befolkning?

Det finns kanske inte så mycket mer att göra, än att invänta vad som händer när det blir uppenbart för de många nersövda, att den svenska migrationspolitiken övergått till en katastrof.
När det blir tydligt, att de styrande förlorat kontrollen över den galna ockupation, som plågar och bryter ner riket och att nationens penningar pumpas, som med en flodspruta, rakt ner i ett svart hål.

Det är en farlig belägenhet, som Sverige nu befinner sig i.
Vad inträffar när denna nations numera beskedliga och undfallande folk definitivt och oåterkalleligen ledsnat på massinvällningspolitikens skyddsänglar?

Om folket i det bragderika och över 1000-åriga konungadömet, ättlingar till fria män och kvinnor, en dag skulle vakna upp från indoktrineringens dvala, så lär de politiska gangstrarna behöva stationera minst ett skyttekompani elitsoldater på Helgeandsholmen och utanför Rosenbad.

Claudia de Longueville

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *