Ivar Arpi: Hjälp mig att genomföra min nya granskning!

av | 8 november, 2018

Boktitel: “Så tar genusideologin över svenska universitet”

För lite mindre än ett år sedan gjorde jag en granskning i Svenska Dagbladet av hur en radikal genusideologi tar över på våra universitet, hur den styr forskningen, hur forskare som inte underkastar sig den straffas och hur den hotar själva kärnan i vad ett universitet bör vara. Gensvaret var enormt. Nu vill jag fördjupa granskningen i en bok.

Att skriva böcker tar tid. Jag är nu tjänstledig från Svenska Dagbladet för att kunna ägna mig åt den här granskningen på heltid. Det innebär alltså att jag står utan inkomst därifrån under arbetet med boken. Därför behöver jag er hjälp. Jag har därför startat en crowdfundingkampanj på Kickstarter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *