Misstänkt skottlossning vid Qpoolen

av | 8 november, 2018

Det trygga ock säkra Sverige blir allt tryggare och säkrare, eller?
Inte ens i en småstad som Hässleholm med drygt 19 000 innevånare är alltså fri från skjutningar numera.
Det var under natten till torsdagen som en privatperson ringer till polisen efter att den upptäckt ett misstänkt skotthål i ett fönster vid en bostad på Östra Hagagatan, i närheten av Qpoolen i Hässleholm.
Skotthålet ska ha tillkommit under torsdagsmorgonen.
Polispatrullen som kom till platsen har konstaterat ett hål i rutan, och ett område kring Östra Hagagatan och kyrkogården har spärrats av i väntan på teknisk undersökning.

Polisen har genomfört dörrknackning för eventuella tips och iakttagelser. Även ett område på kyrkogården genomsöks med hund, men exakt vad det har gett vill polisen inte uttala sig om.
Rickard Lundqvist som är presstalesperson på polisen säger: “Vi har gjort bedömningen att vi inte vill gå ut med den exakta adressen.”
Ingen person ska ha kommit till skada, och händelsen rubriceras som grovt vapenbrott och grovt olaga hot. Däremot vill polisen inte säger om någon person var hemma vid den misstänkta skottlossningen.

https://www.nsk.se/2018/11/08/misstankt-skottlossning-vid-qpoolen/?fbclid=IwAR0spRLQcqVNxywubpyBol6SHAHvvDCyIMMYV8bBXIK8koi8zfC-vISvF4E

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *