Skåne: Man skjuten i Malmö. Bil sprängd i Eslöv.

Av | 8 november, 2018

Bil sprängskadad i centrala Eslöv

Brandkåren i Eslöv larmades vid 21.10-tiden till rök från en explosion på Storgatan i centrala Eslöv. När brandstyrkan kom fram var väktare på plats vid en sprängskadad bil som stod parkerad längs storgatan. Räddningstjänsten väntade på att polisen skulle komma fram till platsen. Efter en kort stund lämnade polisen platsen. Kvar stod en bil med sprängskador. Personer vid platsen uppger att ett ungdomsgäng hägrar sedan en tid i centrala Eslöv. Om detta ungdomsgäng ligger bakom bilsprängningen kommer nu polisen att försöka att utreda.

 

En yngre man skottskadades vid Mobilia köpcentrum strax innan 02-tiden i natt

En yngre man skottskadades vid Mobilia köpcentrum strax innan 02-tiden i natt. Polis och ambulanser kallades strax innan 02 i natt till Burger King på Mobilia köpcentrum på grund av en skjutning. När polisen kom fram hade redan den skjutne ynglingen körts en kilometer till akuten med privatbil. Polis spärrade av runt Burger King och hela Stadiongatan utanför Mobilia. Polispersonal med hund sökte på Stadiongatan och en bit ner på Blekingsborgsgatan i jakt på eventuella saker som kan ha med skjutningen att göra.

På sjukhuset upprättades en avspärrning undanför akuten inför alla eventualiteter. Polispersonal sökte sedan igenom den privatbil som den skjutne kommit till akuten med. Vid 02.30-tiden var det oklart hur svåra skottskador den yngre mannen ådragit sig vid skottlossningen. Under natten kommer polisens tekniker att undersöka platsen utanför Burger King där skotten tros ha avlossats. Vad som ligger bakom nattens skjutning vet man inte i nuläget.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *