Skåne: Öppen knarkhandel i centrala Eslöv välorganiserat.

av | 8 november, 2018

En läsare skickade ett PM till Madeleine tidigare idag:

“Jag såg din mans inlägg om sprängd bil i Eslöv och här är en artikel jag läste häromdagen om narkotikahandlen i Eslöv, 5-20 langare håller till där för att Eslöv saknar egen narkotikapolis. Vi har problem här i Halmstad också, fruktansvärda problem och det är därför jag nu flyttar till en annan del av staden.”

Skånska Dagbladet: Kommunen och polisen i krismöte efter larm om att fem till 20 langare säljer på kvällarna och tidiga nätter.

ESLÖV Centrala Eslöv har blivit ett centrum för knarkhandel. Enligt Nätverket Safe0413 är det hela välorganiserat och distributionen sker sedan någon månad helt öppet i ett område kring järnvägsstationen och de anslutande gatorna. Fem till 20 langare säljer under kvällar och tidiga nätter till främst ungdomar. Gatulangarna får sina varor från folk i ett antal bilar som kör en del till och från Malmö.

Läs hela artikeln här…

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *