JAN BJÖRKLUND: “VAD VÄLJARNA SÄGER ÄR INTE SÅ CENTRALT”

av | 9 november, 2018

Vi pratar ofta om “politikerna” när vi riktar vår ilska och vårt missnöje mot det vansinne som präglar 7-klöverns Sverige. Det vi då glömmer bort, är att “politikerna” är människor som tar dessa vansinniga beslut som drabbar hela Sverige. Det är lätt att anonymisera dessa människor som “politiker” och då slipper de på sätt och vis ifrån det personliga ansvar de har över hur Sverige ser ut. Björklund är en av dessa människor som skiter fullständigt i vad väljarna tycker och hur det ser ut i Sverige och vad som händer där.

Björklund har en personlig agenda och det är att stoppa SD till vilket pris som helst. Han bryr sig inte om landet Sverige eller hur dess invånare far illa på olika sätt, utan han är bara uppfylld av något slags psykopatiskt hat mot de som talar om hur verkligheten ser ut. Detta psykopatiska hat mot verkligheten, finns även hos de andra människorna som är spridda inom 7-klövern. Det är på tiden att vi ser dessa galningar som tänkande människor och individer och inte som kollektivet “politiker”!

Richard Benderius

Läs i Samtiden här…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *