Se och lär, Kristersson: Staffanstorp-modellen bör bli en ny modell för Sverige

av | 13 november, 2018

Istället för den svenska modellen borde vi så snabbt som möjligt införa Staffanstorp-modellen nationellt. Det är tur att landet har åtminstone några människor med sunt förnuft i behåll. En av dem är Christian Sonesson, kommunstyrelseordförande i Staffanstorp. Sonesson är moderat, men har nu ingått ett samarbete med SD för kommunen och dess invånares bästa. Jag har tidigare skrivit om de sociala problemen och oron i Staffanstorp och därför är det med stor tillförsikt jag nu läser om samarbetet mellan M och SD – jag hoppas att situationen för dem som utsätts för våld blir ljusare och att det blir ordning och reda. Samarbetet i Staffanstorp känns som en nystart och borde bli inspiration för hela Sverige. Faktiskt borde Christian Sonesson bli statsminister, en av få verkligt vuxna i rummet.

Katerina Magasin. Fri press i ofri tid, stötta gärna via swish 0733289122, konto SEB 5206 1604 404

Se och lär, Kristersson: Staffanstorp-modellen bör bli en ny modell för Sverige

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *