Carl Erik Lindh: Sådana här artiklar matar bara på eländet för alla dem som redan nu lider av klimatångest.

Av | november 17, 2018

Var så goda som lördagsläsning. Den där omförmälda metern borde redan nu vara under uppbyggnad med en viss tillväxt årligen. Varför får vi inga uppgifter om det?  Naturligtvis sker en nivåhöjning om den fasta landisen på Antarktis och Grönland smälter, men den flytande, smältande isens effekt i Arktis kan i detta sammanhang försummas då Arkimedes princip även gäller för såväl badankor som havsisar.

Sådana här artiklar matar bara på eländet för alla dem som redan nu lider av klimatångest. Vi som vet att vi lever i en föränderlig värld tar det hela med ro, ty vi vet ju att att till slut balanseras alla obalanser ut och att utjämning sker över årmiljonerna.

Carl Erik Lindh

 

Larmet: Skräckrapporten är för försiktig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *