Lars Lindström, du borde be alla gruppvåldtagna och mördade svenskar om ursäkt för vansinnet sådana som du skapat

av | 19 november, 2018

Ja, jag förstår ju att Expressen och Lars Lindström jagar klick i en tid då förtroendet för mainstream-medierna sviktar, då de far med osanning och desinformation och går maktens ärenden samtidigt som de sviker den lilla människan. Men det går inte att låta bli att inspireras av Lindströms senaste drapa, där han ber om ursäkt för både mig och Alexander Bard. Lovvärt initiativ, verkligen, men jag saknar vissa vitala delar i denna litania.

Jag har därför skrivit ett förslag på en kompletterad ursäktskavalkad till Lars, en mer nödvändig sådan. Nog finns det saker att be om ursäkt för, sveket mot det svenska folket, alla gamla som byggt landet och nu svälter, alla sjuka som dör i väntan på operation, alla skattebetalare som utnyttjas. Lars borde framför allt be alla gruppvåldtagna barn och alla mördade svenskar om ursäkt, snarare än att leka dramaqueen och kärringgråta över människor som kämpar för det sunda förnuftet i en tid då det svenska etablissemanget förlorat förståndet.

Katerina Magasin. Du behöver inte be om ursäkt för att du läser mina texter, tvärtom. Läs och dela så fler får chansen att upptäcka min webbtidning. Och donera gärna för fortsatt arbete. Swish 0733289122. Konto SEB: 5206 1604 404. är oerhört tacksam för era bidrag i en tid då stora aktörer försöker tysta oss små.

Läs i Katerina Magasin här…

Lars Lindström, du borde be alla gruppvåldtagna och mördade svenskar om ursäkt för vansinnet sådana som du skapat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *