Henrik Jönsson om ”Fyra bugg och en Coca-cola”

Av | november 19, 2018

Jag levererade i lördags 23 minuter välunderbyggd sågning av skattefinansieringen av public service. Den har i nuläget setts av över 100,000 människor.

Hade i en bisats ett skämt om att Lotta Engbergs schlagerlåt ”Fyra bugg och en Coca-cola” betraktades som produktreklam av SVT. Det var i själva verket ESC’s reklamregler som stoppade den kontroversiella låten. Felet är mitt, och till skillnad från Public Service krävs det ingen granskningsnämnd för att få mig att ta till mig detta.

Misstaget används dock nu i mina trådar av några färgstarka individer som det främsta argumentet för att min kritik av Public Service är otillbörlig.

Man får säga att man gräver förhållandevis långt ned i tunnan när vad Lotta Engberg gjorde 1987 utgör främsta försvarslinjen för skattefinansierad statsmedia 31 år senare.

Skriv under protesten mot skattefinansierad Public Service här: https://www.skrivunder.com/riv_upp_skattefinansieringen_av_…

Henrik Jönsson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *