Det är varje medborgares skyldighet att skydda ett barn som utsätts för våld, fara och övergrepp.

av | 26 november, 2018

Du vet att du är i Sverige när en mor är på flykt med sitt barn i sitt eget land och tvingas gömma sig tillsammans med sin 7-årige son eftersom hans far har utsatt honom för våld och övergrepp.

 

Trots experternas uttalande, anmälningar till polis-och socialtjänsten, skador på pojkens kropp som dokumenterats och tydliga tecken på övergrepp så har INGEN lyft ett fingret förutom organisationen BRY- Barns rättsskydd som uppmärksammar detta fall.
Tingsrätten gav dessutom pappa vårdnaden om sonen.
En mor är alltså på flykt och försöker desperat skydda sitt barn från en pedofil eftersom myndigheterna och rättsväsendet vänder henne ryggen och bestämmer sig för att bestraffa henne.

Polisen är av någon anledning blixtsnabba när mamman anhålls i sin frånvaro och nu anklagas för ett brott, d v s egenmäktighet när hon egentligen försöker skydda sitt barn.

När våra egocentriska, inkompetenta och makttörstiga ledare är upptagna med att säkra sina positioner briljerar de i förmågan att offra samhällets svagaste vars liv slåss i spillror p g a den ruttna och korrupta politik som symboliserar kvinno-och barnförakt och som leder till att både kvinnor och barn blir hjälplösa offer och perfekta måltavlor för pedofiler, mördare och våldtäktsmän.

Det är varje medborgares skyldighet att skydda ett barn som utsätts för våld, fara och övergrepp. Det borde vara en självklarhet. Inte ett brott!
I Sverige agerar man tvärtom.
Här bestraffas mammor som försöker skydda och rädda sina barn från ondska samtidigt som man låter pedofiler gå på fri fot.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *