Carolin Dahlman: Likriktning är inget för sanna liberaler

av | 28 november, 2018

“Det är lite skrattretande att läsa utfallet från Perlenberg om att ledarsidan skulle ”ha sällat sig till en liten och apart skamvrå av den liberala pressen med Göteborgs-Posten i frontlinjen, vars konservativa krumbuktande verkar skämmas för sina reaktionära böjelser så till den milda grad att man fortsätter ikläda sig det liberala alibit för allehanda slags icke-liberala åsikter och resonemang”.

Vad är han rädd för, då han inte kan bemöta i sak utan känner sig tvungen att använda nedlåtande omskrivningar i stället? Det är faktiskt helt omöjligt att seriöst bemöta den som tycks mer som ett ilsket fyrverkeri på speed än en professionell opinionsbildare.

Det känns faktiskt som att jag vill lägga huvudet på sned och ge honom en Snickers. Chilla.”

Läs ledaren här…

Carolin Dahlman

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *