Hur kommer det sig att socialdemokratin i Skåne tycks premiera dem med ett islamiskt konservativt synsätt?

Av | november 28, 2018

Skandalen kring lxbostäder för gängkriminella är långt mer allvarligt än vad vi förstår. Vi har alltså både SSU Skåne/Helsingborg och ett kommunalråd inom socialdemokraterna som uppenbart har en hemlig agenda inåt och en annan agenda utåt att göra med. Man kan inte säga sig stå upp för tolerans, det västerländska samhället, yttrandefrihet och samtidigt ta ställning för Erdogan som drivit igenom fundamentalistisk islam. En person som också öppet hotat Europa.

Apropå SVT Nyheter Skånes avslöjande om att lägenheter i ett stödboende använts som bas av gängkriminella som står bakom dödskjutningar, sprängningar, explosioner och bilbränder; Uppriktigt sagt problemet är långt mer allvarligt än så. Och om inte svensk politik och svenska medborgare å den snaraste börjar förstå det kommer gängkriminella snart framstå som en västanfläkt.

Låt oss börja med ansvarigt kommunalråd Sedat Arif (S). Arif ser allvarligt på det som hänt och utifrån den information som Arif tagit del av kommer han “följa den här granskningen och se till att “v”i får in ordentliga rutiner så att “vi” inte hamnar där “vi” hamnat idag, där det nästan känns som att “vi” inte alls har ställt krav gentemot de här ungdomarna.” Läs det igen, vilka är dessa “vi” Arif talar om? De ska “få in” rutiner. Arif har hela tiden varit fullt medveten om att det som skett är bortom allt. Arifs uttalande klingar falskt och låter inövat. Han är såklart fullt medveten om vilka dessa “ungdomar” det är tungt kriminella med lika tungt våldskapital han talar om. Flera av dessa “ungdomar” kommer dessutom från samma kriminella kompiskrets, eller ska vi ska säga som det är – klan.

Vem är då denna Sedat Arif? Han är ett kommunalråd som hyllar den islamkonservative ”kungen” och ”den store ledaren” Turkiets president Erdogan. Trots vetskapen om vem denne Erdogan är har han fortsatt att öppet hyllat honom.

2011 skrev Sedat Arif då aktiv i Rosengårds S-förening där han bland annat satt i redaktionen för medlemstidningen ”Röda Rosen Nytt”: ”Följer kungen Erdogan på hans turné i Makedonien live på TRT Turk.” På sin FB-sida uppmanade Arif folk i den makedonska huvudstaden Skopje att välkomna ”den store ledaren”. ”Everyone in Skopje make sure to visit and say hello to the great leader of Turkey Mr. President Erdogan.” Vid just det tillfället hade Erdogan fängslat över hundra journalister och hundratals studenter fängslades för att ha burit banderoller med texten ”vi kräver gratis utbildning!”. HBTQ-rättigheter förkastades och regeringsministrar kallade homosexualitet en ”biologisk störning”, skriver Expressen 2018.

Sadit Arif (S) är alltså ett kommunalråd som hyllar islamkonservativt styre. Den senaste tiden har Kvällsposten dessutom avslöjat att vice ordförande i SSU Skåne praktiserat för en militärregim och att förre ordföranden pratat om ”ateismens omoraliska idé” och att ”islam är botemedlet för mänsklighetens alla sjukdomar och problem”.

Hur kommer det sig att socialdemokratin i Skåne tycks premiera dem med ett islamiskt konservativt synsätt? Hyllar man Erodgan har man tydligt tagit ställning. Hur kommer det sig att socialdemokratin i Skåne tycks premiera personer som hyllar Erdogan, som praktiserat hos en militärregim och som uttryckt sig negativt om ateism, och som islam som botemedlet för alla problem? Hur kommer det sig att socialdemokratin tycks stötta personer som

Vi har alltså både SSU Skåne/Helsingborg och ett kommunalråd inom socialdemokraterna som uppenbart har en hemlig agenda inåt och en annan agenda utåt att göra med. Man kan inte säga sig stå upp för tolerans, det västerländska samhället, yttrandefrihet och samtidigt ta ställning för Erdogan som drivit igenom fundamentalistisk islam. En person som också öppet hotat Europa. År 2017 riktade sig Erdogan till Europa och sa: “Ni går inte säkra på gatorna.” Utan utveckla det vidare fortsatte Erdogan att utdela samma förtäckta hot: “Fortsätter Europa så här kan inte någon europé i någon del av världen vandra säkert på gatorna”

Som grädden på moset har vi Annie Lööf (C) som deklarerat att hon kan tänka sig släppa fram Stefan Löfven som statsminister. Löfven som inte med en stavelse sagt något om det som avslöjats kring SSU Skåne/Hlesingborg. Lööf som också agerat, läs 9000 afghaner, fullständigt oansvarigt när det kommer till rikets säkerhet. Lööf som också gick ut och fördömde shariadomen i Solna tingsrätt som två av hennes partikamrater låg bakom. trots att dessa åsikter bevisligen under mycket lång tid haft plats inom C. De islamistiska värderingarna var alltså redan kända inom partiet. Den nämndeman, Ebtisam Aldebe, som tydligast uttalat dessa åsikter gjorde det redan för tio år sedan. Då förespråkade hon särlagstiftning för muslimer och att svenska lagar ska anpassas för muslimer. Trots allt detta har Centerpartiet upprepat haft Ebtisam Aldebe som kandidat på sin riksdagslista, senast 2014.

https://www.youtube.com/watch?v=mGafY8CScmA&feature=youtu.be
https://www.aftonbladet.se/…/erdogans-hot-mot-europa-ni-gar…
https://www.expressen.se/…/s-kommunalrad-hyllade-islamkons…/
https://www.svt.se/…/malmo-betalade-miljonbelopp-gangkrimin…
Bildkälla: Sydsvenskan, kommunalråd Sedat Arif (S)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *