Det kokar av ilska och frustration i svenska hem.

av | 4 december, 2018

Enligt polisen så är det ovanligt med knivrån där ungdomar rånar andra barn och därför inget att oroa sig över. Ändå kan man läsa om dessa typ av rån varje vecka i olika tidningar.
Det är ett faktum att Sverige har drabbats av nya typer av ”ovanliga” brott som ökar men som poliserna relativiserar och trivialiserar.

Enligt vissa experter beror den ökade känslan av otrygghet bland kvinnor under höst och vinter eftersom det blir mörkare.
Att kvinnor och flickor våldtas, misshandlas och attackeras och inte ens vågar ut mitt på ljusa dagen i Sverige är något man råkar förbise. Vi känner oss nämligen otrygga p g a mörkret, inte faktum att Sverige har överskott av män från kvinnofientliga kulturer och faktum att de är överepresenterade i våldtäkter och andra typer av brott som ökar lavinartat i vårt avlånga land.

I Sverige bränns skolor mest i hela Europa, blåljuspersonal kan inte ens gå in i vissa områden, lyxlägenheter ges till kriminella och man pratar fortfarande om bullar, fika, rastlöshet, fattigdom och utanförskap när det handlar om no go-zoner där polisen tappat kontroll över kriminella gäng liksom parallella samhällen där religiös fundamentalism tar fäste och sprider sig i rasande fart.

I Sverige ökar halsbandsrån på äldre människor eftersom det är sommar och varmt. Inte p g a öppna gränser, import av kriminalitet och män med tio olika identiteter som släpps på fri fot innan de har ens hunnit blinka.

I Sverige ställer sig maktgiriga och arroganta politikerna över folket och fullständigt ignorerar folkets vilja.
Människor fortsätter att förnedras, fördummas och indoktrineras.

Det kokar av ilska och frustration i svenska hem.
För vissa är det inte kris än. Men när pengarna börjar ta slut och otryggheten flyttar in i ens fina område eller villa lär vi nog se ”de goda” yra runt i panik…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *