Malmö inatt. Sprängning – igen. Skjutning – igen.

av | 4 december, 2018

Polisen larmades om en skottlossning mellan Kroksbäck och Hylliebadet

Polisen larmades om en skottlossning mellan Kroksbäck och Hylliebadet vid 21-tiden. Även en ambulans kallades till platsen då uppringaren bedömdes som trovärdig. Polispatruller ställde sig vid Holma och Kroksbäck medan en hundpatrull sökte i området bakom Hylliebadet. Även en gångbro som går mellan Kroksbäck och Kroksbäcksskolan spärrade av under insatsen. Vid 21.40-tiden hade ingen skadad kommit till sjukhuset. I nuläget har polisen inte anträffat någon exakt brottsplats.

Jourbutik sprängdes i natt på Lantmannagatan i Malmö

En jourbutik på Lantmannagatan vid Folkets hus sprängdes strax före 02 i natt. Polisen larmades av flera uppringare runt Nobeltorget som hört en kraftig explosion. Kort därefter hittade polisen en kraftigt sprängskadad jourbutik på Lantmannagatan strax intill Folkets hus. Hela Lantmannagatan spärrades av i väntan på både bomb och polistekniker. En del oroliga grannar tog sig ut till avspärrningen för att se vad som stod på och lämna uppgifter till polisen. Inga personer uppges ha skadats vid bombdådet. Butikens entré totalförstördes vid bombdådet. I nuläget vet polisen inte varför butiken utsatts för bombdådet. Två körskolor ett gym och en restaurang har senaste tiden utsatts för liknande bombdåd i Malmö.

Pppress

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *