Varför hemska orättvisor fortgår och det enda vi kan göra är att hjälplöst sitta och titta på.

av | 5 december, 2018

I Sverige behandlas krigsförbrytare som krigshjältar och krigsveteraner som har svikits och tappat tilltro till samhället.
Jag får kalla kårar av denna groteska trivialiseringen och normaliseringen där IS-krigare, brutala slaktare, mördare och terrorister utmålas som offer i skamlösa artiklar av skamlösa individer.

Dessa skenhumanister till socialtjänstpersonal som ständigt öppnar hjärtan för förövare och som bespottar och avhumaniseras alla män, kvinnor och barn som har fallit offer för IS monstrositeter och vidrigaste typer av brott mot mänskligheten.

Förklara gärna för yezidiska kvinnor som torterades, våldtogs och förslavades av IS och som genomled våldtäkter och tortyr varför de utvisas från Sverige när deras förövare får återvända och rehabiliteras?

Du menar att dessa kvinnor och flickor ska bara förstå och förlåta? Att de ska stillatigande se på hur sådana som Du ser till att deras förövare inte bestraffas utan måste bygga ”tilltro” för samhället så de ”mår bra” och blir ”hyggliga” medborgare. Krigsförbrytare, mördare och våldtäktsmän ska inte må bra. Det är deras offer som vi ska ta hand om i en rättvist och icke korrumperat land med fungerande lagar!
Hör du vad du säger? Var finns rättvisa för offer? Vilka är det synd om egentligen i din ”rättvisa” och ”goda” värld?

Dina ord väcker enorm hat. Svek. Indignation. Du vanhedrar offer samtidigt som du vill hjälpa deras förövare.

Du liksom många andra bär skulden till att vårt samhälle förfaller och ruttnar. Varför hemska orättvisor fortgår och det enda vi kan göra är att hjälplöst sitta och titta på.

Den perversa Sverige ni har skapat står mig upp i halsen.
I mina ögon är ni medskyldiga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *