Nuri Kino: Patetiskt. Svenska politikers saknad av ryggrad. Rökförbud utomhus.

Av | december 7, 2018

Nu kommer många av er tänka att man faktiskt kan ha två tankar samtidigt. Och att det ena inte har med det andra att göra. Men det har det. Det går snart inte en dag utan att vi läser om det ena mordet brutalare än det andra. Alla j-a våldtäkter får en snart att tappa förståndet. Hemlösas situation. För i böveln, vi har folk som bor på gator och under fucking jävla broar. De fryser. Det är på riktigt. Samtidigt har vi politiker och tjänstemän som prioriterar nyanlända så att alla vi blattar får skit bara för att vi råkar vara mörkhåriga.

Och inte finns det poliser när vi behöver hjälp och skydd. Nej, de pallar inte trycket och har sagt upp sig. Sjukhuspersonal tänker börja beväpna sig. Kriminella och klaner har tagit över hela stadsdelar. Det är totalt kaos i sjukt många skolor. Narkotika säljs numera öppet. Knarkkurirer döljer det inte ens längre. Papperslösa dras snabbt in i kriminalitet. I många fall har gatubarn och -vuxna skickats hit för att begå brott.

Samtidigt växer höger, vänster och religiös extremism. Islamister vill störta demokratin. Återvändande sådana daltas det med som om det viktiga är vilka trasiga leksaker de hade som barn när de kan ha gjort sig skyldiga till massmord. Journalister som revalitiserar (jag kan inte ens stava ordet rätt) brott mot mänskligheten. Andra som går på ägg och är panikslagna för att trampa snett och bli utpekade som någon sorts ist.

Kalle Anka & Co som påstår sig vilja Sveriges bästa och därför inte lyckas bilda regering när vilken idiot som helst (jag är nog en av de större idioterna) ser att det handlar om makt och pengar, alltså mer makt åt sig själv. Sverige kommer i andra, tredje eller sjunde hand. Klimatförändringar som skrämmer skiten ur oss. Enormt gap mellan rik och fattig. Tandlösa äldre som aldrig skulle våga knacka på hos tandläkaren, då skulle de bli tvungna att sälja sin enda fåtölj.

Ja, jag älskar Sverige. Och kommer alltid att vara med i kampen för ett sundare och humanare samhälle. Men jag har vaknat på dåligt humör och vad läser jag, vilket av alla allvarliga problem har våra politiker lyckats göra något åt? Jo, att folk röker utomhus. Nu går jag och lägger mig igen. Kanske vaknar jag till att de försökt stoppa att fler mödrar tvingas att bära svart efter ännu ett bestialiskt mord.

God sovmorgon.

Nuri Kino

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *