Skåne. Flera brända bilar inatt.

av | 7 december, 2018

Vi ser som vanligt en nedgång av antal bilbränder i vintertid. Kanske är det kylan som gör att det blir lågsäsong. Men några tappra bilbrännare har inatt trotsat kylan.


07 december 03.01, Brand, Helsingborg

Bilar som brinner, Mejerigatan.

Polis och räddingstjänst larmas till Mejerigatan, efter larm om bilar som brinner. När polis anländer är två bilar övertända, och en bil parkertad intill blir brandskadad. Räddningstjänst släkcer branden, och en anmälan skadegörelse genom brand upprättas. Det finns ingen misstänkt.

 

07 december 04.10, Brand, Åstorp

Personbil som brinner, Wrams Gunnarstorp, Kvidinge.

Polis och räddningstjänst skickas till Wrams Gunnarstorp, efter larm om brand i en bil. Räddningstjänst släcker branden, och polis upprättar en anmälan gällande skadegörelse genom brand. Det finns ingen misstänkt.

Polisen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *