Malcom Kyeyune: ”Våra politiker tar order ovanifrån, de är politiker av FN:s eller värdegrundens nåde”

av | 12 december, 2018

Blev intervjuad av hatmedia nyligen. Tyvärr ligger den bakom PLUS, men Chang Johannes Frick förklarade det med att han helt enkelt behöver startkapital till sin senaste satsning (smuggling av fejkad rysk kaviar från Bulgarien) så det går inte att göra något åt.

Malcom Kyeyune

Läs i Nyheter Idag här…

“INTERVJU Malcom Kyeyune är en av Sveriges mest anlitade skribenter. Han var tidigare distriktsordförande för Ung Vänster i Uppsala, men uteslöts 2014 på grund av att han inte tog avstånd från Revolutionära Fronten. Sedan dess har han rört sig från den vanliga vänstern till att kritiskt granska frågor som migration och kriminalitet. Nyheter Idag har intervjuat Kyeyune med anledning av utvecklingen i Frankrike, där en ny proteströrelse skakar den liberala presidenten Macron.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *