Per Gahrton: Extraval behövs för att straffa Annie Lööfs trixande

Av | december 23, 2018

För någon vecka sedan så hyllade Per Gahrton Annie Lööf och ville att hon skulle bli statsminister.
Nu så pudlar han och säger: “Jag hade uppenbarligen fel. Det är viktigt att väljarna får en ny chans efter Annie Lööfs monumentala trixande med demokratins grundvärden.”
Men nu har tydligen Gahrton fått en uppenbarelse att Lööf kanske inte är den ”statskvinna” han ville framhålla henne som. Hon är kanske mer en “virrpanna” som en kommentator sa eller så är hennes utspel bara taktik för att få mer Centerpartistisk politik i riksdagen.

Hur som helst så pudlar nu Gahrton i det han tidigare sagt om Lööf, och säger nu att där är dem som varit mycket mer klarsynta än vad han varit och att detta nu syns i opinionsundersökningarna där både Annie Lööf och Centerpartiet tappat i väljarstöd. Så nu istället för att förorda en Centerpartistiskt ledd regering, så förordar nu Gahrton ett extraval så vi väljare får säga vad vi tycker om Annie Lööfs monumentala trixande med demokratins grundvärden. Och att det trixandet får en hård dom enligt Gahrton.

För att läsa hela hans debattartikel gå in på nedanstående länk.

https://www.expressen.se/debatt/extraval-behovs-for-att-straffa-annie-loofs-trixande-/?fbclid=IwAR0zhK5fdXaTqEYWdUdbxzLZ9v18HOZbe9BurYZ1F49SqhbFt_rvPZAwRG4

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *