Klein är en riktigt osund person att ha med i samhällsdebatten.

Av | december 30, 2018

 

Helle Klein tolererar inte mothugg eller kritik, och dristar sig någon att ifrågasätta det hon skriver så svarar hon reflexmässigt med att förklara dem som högerextrema. Så tröttsamt och andefattigt:

“Dristade mig till att skriva en kritisk tweet om Ebba Bush Thors debatter om “myndighetsvänstern” Sen piskade hennes medarbetare Johan Ingerö upp trolldrevet o Hanif Bali anslöt liksom Heberlein Ann o Katerina Janouch. Och så är det högerextrema drevet igång. Kd verkar förlorat”

För det första undrar jag vad det är för kritisk tweet Helle Klein (se bifogar dumpar nedan) pratar om? Den eller de är väl snarare att betrakta som högts personliga och barnsliga tyckanden. För det andra är hennes desperata utspel ett svar på att “myndighetsvänsterns “sanning” börjar spricka. Faktum är att Kleins reaktion/tweets kan jämföras med hur barn reagerar när de inte får de svar som de önskar.

Sedan begriper jag att det ingår Helle Kleins narrativ att kasta ur sig en massa strunt. Om man som Klein strävar efter polarisering så är det ju precis så man ska göra, se till att upprätthålla oenighet. Klein är med andra ord en riktigt osund person att ha med i samhällsdebatten.

https://twitter.com/HelleKlein

En reaktion på “Klein är en riktigt osund person att ha med i samhällsdebatten.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *