Det här är det Nya Sverige. Gärningsmännen är viktigare än offren.

Terrorresenärer ska inte straffas retroaktivt och bröder som fortsätter att begå brott kan inte utvisas samtidigt som kvinnor, flickor och pojkar våldtas utan att deras förövare straffas. Det här är det Nya Sverige. Gärningsmännen är viktigare än offren.

Över 150 före detta IS-krigare uppges finnas i Sverige, det är förstås en siffra i underkant men låt gå. Vår tidigare regering, eller låt oss vara tydliga, vår tidigare Kalle Anka-regering pressades hårt 2017 om man har tillräcklig kontroll över dessa individer. Det var ju bra men varför la de en massa energi på en fråga vi redan visste svaret på. De har aldrig haft kontroll över dessa mördare som återvänder, och om de skulle ha haft det så vet vi att de helst såg att våra kommuner hjälpte dem tillbaka till samhället så de kan bo granne med oss och bli vår nya arbetskamrat. Den röd-gröna sörjan i Rosenbad var så förbannat rädda om sitt valboskap att de var beredda att spela rysk roulette med våra liv. Den som ledde den här minst sagt förkastliga regering var Stefan Löfven, och nu finns det risk för att han får fortsätta att vara statsminster. https://www.svd.se/ministern-terrorresenarer-ska-inte-straf…

Och så har vi bröderna som inte kan utvisas. Ronneby hamnade i samhällsdebattens centrum efter ett reportage i Expressen om två kriminella bröder. Båda hade vid upprepade tillfällen fått avslag på ansökningar om uppehållstillstånd. Två år senare är en fängslad och en person sitter i häkte på obestämd tid. Utvisningar går inte att genomföra – men rivs heller inte upp. Stefan Löfven liksom Moderaternas rättspolitiska talesperson kom också senare att nämna Ronneby och lova trygghetssatsningar om de vinner valet. Hur många tror på att Löfven kommer satsa på tryggheten? Jag gör det inte, eftersom det skulle innebära att faktiskt ta i med hårdhandskarna och riskera sina väljare.

De här “duvbröderna”, som de kallas, är inte vilka bröder som helst. I journalsystemet på Migrationsverkets förvar finns i dag 15 anteckningar om tillfällen då Storebror har brutit mot regler. Han ska ha kallat personal för horor och rasister och gömt verktyg under sängen. Mest känd är han för sina rymningar. Den senaste, i april 2018, blev uppmärksammad eftersom han lyckades hjälpa 16 afghaner med utvisningsbeslut att rymma samtidigt. De ska inte ha umgåtts med Storebror på förvaret i Kållered, men hakade på när han bröt sig ut.

”Duvbröderna” var illa omtyckta av flera anledningar. Flera på orten anklagade dem för brott. Medelålders kvinnor på hundpromenad visade upp hur de fått försvarsspray av sina hyresvärdar. Bröderna avvisade såklart grannarnas anklagelser. Istället upplevde de sig förföljda av polis för obetydliga brott. De tycker helt enkelt synd om sig själva. Den mentaliteten har de naturligtvis plockat upp av vår tidigare Kalle Anka-regering.
https://www.expressen.se/…/broderna-kan-inte-utvisas-fort…/…

Det här är egentligen för allvarligt för att göra sig lustig över, men det har blivit så absurt att det snart är det enda som finns kvar att göra.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *