“Unga i Skärholmen i protest mot dödliga gatuvåldet”

av | 5 januari, 2019

”Unga i Skärholmen i protest mot ökad anmälningsbenägenhet” borde det väl vara? Vi är ju tryggare än någonsin? Väl? Det är ju bara brunhögern som påstår något annat? Herregud, det har ju t.o.m. gått så långt att regeringen vill lagstifta mot den här typen av negativ publicitet. Och här fiskas det i bruna vatten även i orten?

Det blir lite jobbigt för gemene anständige medborgaren att ta ställning till den här typen av manifestationer. Samtidigt som man till varje pris måste tysta ner alla angrepp på Sverigebilden så har man ju ett moraliskt ansvar att visa solidaritet med ortens unga.

Nu får vi hoppas på att Veronica Palm förklarar krig mot patriarkatet. För det måste vara patriarkatet som står för all denna ondska.

Ronny Hellström

Läs i Omni här…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *