Stockholm har tur som har Björn Karlsson.

En av mina favoritpolitiker som arbetar med lokalpolitik för SD är Björn Karlsson. Han och hans familj har kommit att bli nära vänner till mig och Henrik. Att vi uppskattar honom så mycket är hans driv och ödmjukhet. Han har förmågan att se hela samhället, men kanske framför allt den respekt han visar sina väljare. Idag kommenterade han min inlägg om Ebba Bush Thor och det är just en sådan kommentar som visar hur klokt han tänker. Stockholm har tur som har Björn Karlsson. Så här kommenterade han:

“Kloka ord av Madeleine. A Lindberg från Aftonbladet är en journalist med nedvärderande, anklagande och missvisande artiklar främst mot SD men även KD och M. Hans främsta meriter är just att skriva så nedlåtande artiklar som möjligt om de partierna.

Det är en del i S strategier, dvs flytta focus ifrån sin egna misslyckade politik till att på alla sätt övertyga folket att SD, KD & M är urusla. A Lindberg med Aftonbladet är en av deras sk frontlinjer i misskrediteringen. Orsaken är ganska logiskt, man för politik som fler och fler är missnöjda med. Vi kan få ett omval som man fruktar väldigt mycket. Så då är taktiken helt enkelt att försöka ge nidbilder om motståndaren. Man har helt enkelt ingen egen politik som man vill prata om.

Jag är tror för min del att svenska folket är klokare än så. Den regering vi haft är mer än en katastrof än succé, samt att man inte än har en regering på plats. Intressant är att en statsminister som inte har folkets förtroende, som har förlorat vid flera omröstningar fortfarande får chansen att bilda regering. Det dessutom med partier som ligger runt 4% spärren. Vad är demokratin och folkets röst någonstans?

Detta glider A Lindberg undan varje gång han skriver, han nämner inte heller alla fruktansvärda våldsbrott, överfall på polis, ambulans och brandkår. Inte ens ett kommatecken om alla hedersbrott med dödlig utgång finns i hans tankar.
Dessa tankar och skrivtecken finns inte i hans dator. Den hårdisken är utsatt för det berömda viruset: ”Noll koll på verkligheten” Ett virus som drabbat regeringen sedan många år tillbaka, och verkar ytterst svårt att bota.

Men det det finns ett framtaget virusprogram som skulle agera omedelbart så fort det blir installerat.
Det heter helt enkelt: SD, KD, M.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *