Är SVT Vänsterpartiets lakejer nu?

Vi ska vara väldigt tacksamma över Nyheter Idag. Nu scoopar de igen. Och denna gång, för vilken gång ordningen vet jag inte längre, visar det sig att när SVT “Aktuellts reporter frågade folk på gatan om vem de tror blir nästa statsminister hette en av de svarande Jonathan Frylén. Att denne är förtroendevald kommunpolitiker för Vänsterpartiet var dock inget som nämndes i nyhetsinslaget.”

Såklart inte! SVT:s agenda är numer fullständigt glasklar, men det retar gallfeber på mig att jag tvingas betala för den här skiten rent ut sagt. De är förmodligen beredda att göra vad som helst för att fortsätta sin indoktrinering av människor. Varför får de fortsätta kalla sin rapportering för objektiv och neutral? De sysslar ju med inget av det!

Frågan jag ställer mig nu: Är SVT Vänsterpartiets lakejer nu? Jag trodde det var socialdemokraternas, eller är det så att bara det är rött så är det okej?

Läs i Nyheter Idag här…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *