Antisemitism. Malaysia stoppar VM-simmare från Israel.

av | 10 januari, 2019

Trots två månaders ansträngningar har den israeliska simtruppen ännu inte fått tillåtelse att delta i Parasim-VM i Malaysia i juli. Men Internationella paralympiska kommittén är optimistisk. Totalt 600 simmare från 70 länder förväntas tävla i Parasim-VM i staden Kuching i Malaysia. Israels landslag har dock hittills nekats inresa till landet, som är känt för propalestinsk hållning. Foto: Rebecca Blackwell/AP/TT

Världsmästerskapen i parasimning hålls i den malaysiska staden Kuching och är avgörande för de Paralympiska spelen i Tokyo 2020. Under två månader har Israels paralympiska kommitté försökt ordna visum för sina simmare, utan resultat.

Läs vidare här…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *