Ulf Kristersson svar om anti-SD klausulen – inget svar alls

av | 10 januari, 2019

Trodde inte det var möjligt att bli mer flat som politiker än vad Ulf Kristersson är. Kristersson har pratat om vikten av vuxna samtal, och om att möta verkligheten precis så som den är. Har han gjort något av det? Nej, precis tvärtom faktiskt.

Och nu gör han det igen. Kristersson vägrar att svara på frågan om det inom alliansen pågår ett arbete för att ta fram en “anti-SD-klausul”. Han svävar på målet och oron för att han ska trampa snett är uppenbar:

“– Jag kan bekräfta att samtalen både handlat om den politiska inriktningen för en regering som jag vill leda men också om formerna för en sådan regerings parlamentariska arbete. Jag vill inte säga mer om detaljerna om det.”

Förstår inte Ulf Kristersson att det som Alliansen pysslar med allvarligt stryper vår demokrati? Finns ingen politiker som reagerar på det?

Det här en sorgens tid för vår demokrati och för vårt land.

LÄs i Expressen här…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *