Expressen: Katerina Janouch svarar Jens Liljestrand och Dan Korn.

av | 11 januari, 2019

Katerina Janouch svarar Jens Liljestrand och Dan Korn.

Problemet är de goda människornas tystnad

REPLIK | JANOUCH. Jag har de senaste veckorna blivit en följetong på Expressens kultursida. Jens Liljestrand har ägnat en hel krönika om mitt psyke och nyligen påstod Dan Korn att jag har samarbetat med NMR och “slagit mina påsar ihop med nazister”. Naturligtvis gör jag inte det, det är trams och dumheter. Men: Jag viker inte ner mig och lämnar en demonstration för att extremister dyker upp. Att bunta ihop mig som är judinna med de nazister som hatar mig är naturligtvis inget annat än ett försök att misstänkliggöra mig – symptomatiskt för hur den svenska debatten blivit där obekväma röster gärna demoniseras.

Läs i Expressen här…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *