Nej åter nej! Det är med fasa jag läser att Stefan Löfven blir statsminister i ytterligare en mandatperiod.

Det här inte vilken statsminister som helst. Han är en av de mest impopulära statsministrar vi haft. Han är också den som ifrågasatts allra mest av Alliansen men trots försatte de chans efter chans att avsätta honom tidigare.

Stefan Löfven kallades under de fyra tidigare åren för oansvarig Alliansen, de krävde att han antingen skulle ta ansvar eller kliva åt sidan. Av folket kallades för folkförrädare. Löfven själv betraktade med förakt på väljarna och kallade dem för naiva surrealister.

Min besvikelse går inte att sätta ord på. Jag hoppas innerligt att Ulf Kristersson som alltmer framstår som feg krake lär sig sin läxa och framför allt minns den. Statsminster kommer han aldrig ha chansen att bli igen.

Omni…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *