Idag lördag 12/1 demonstrerar vi kl 14.00 på Norrmalmstorg

av | 12 januari, 2019

De senaste dagarnas politiska utveckling gör att det ser mörkt ut för Sverige. Politiker som inte verkar förstå ett dugg om vad som krävs för att få landet på fötter står och svamlar i nattmössan, fulla av verklighetsfjärran fantasier om vad svenska samhället behöver. Bland annat lovar Annie Lööf fortsatt hög invandring, i ett läge då alla system blinkar rött och den ekonomiska krisen står för dörren. Desto större anledning att gå ut på gator och torg och säga ifrån. Vi, folket, måste synas, annars tror de maktmissbrukande tomtarna i sina ombonade finsalonger att vi tycker deras vanstyre av Sverige är bra. Därför samlas vi imorgon i en partipolitiskt obunden folklig manifestation på Norrmalms torg i Stockholm. Vi har sökt och fått polistillstånd. Jag hoppas att så många som möjligt ska komma! Låt oss fylla hela torget!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *