Tino Sanandaji: Mycket ska man höra innan öronen trillar av.

Av | januari 13, 2019

David Eberhard är överläkare i psykiatri och bästsäljande författare vars senaste bok ”Det stora könsexperimentet” kritiserar genusteori.

En myndighet har som vanligt gjort texten till ljudbok för synskadade, men en chockerad Eberhard upptäcker att inläsaren stoppat in en varning att bokens innehåll är fel. Vänsteraktivistens DDR-censur är som vanligt creepy och skattefinansierad:

”Jag tycker författaren har misstolkat postmodernismen rätt rejält. Att sanningar inte finns är det knappast någon postmodernist som påstår. Snarare att sanningar finns men är utbytbara. Dessutom är det tveksamt att kalla det för en rörelse. Det är en paraply-term för olika ismer, till exempel post-strukturalism med flera. Slut på inläsarens kommentar”

Om sanningar är utbytbara är de inte sanningar, end of communication. Myndighet för Tillängliga medier har lovat fixa ljusboken, medan flera i vänstern kallar inläsaren hjälte och hånar Eberhard. Som vanligt är det enkelt för som ❤️censur att försvara det genom att stänga av objektivitet och helt enkelt förneka att det är censur.

Myndighetsvänsterns småfiffel är utbrett, här är ett exempel jag inte skrivit om. När bibliotek försökte censurera min bok var en ursäkt att Massutmaning skulle sakna redaktör. Jag påpekade att det dels inte är en laglig ursäkt och att boken hursomhelst har en namngiven redaktör och visade en skärmbild från Kungliga Bibliotekets register Libris. Några dagar löstes problemet då redaktör Pontus Tholin ”försvann” från vårt biblioteksregister, för att retroaktivt ge bibliotek ett svepskäl att stoppa boken!

När jag upptäckte detta och frågade KB vad fan de sysslade med stoppades redaktörens bortrensade namn tillbaka. Jag orkade inte driva det vidare eftersom det är så puerilt, men det är talande om deras värdegrund att en del statsanställda i kulturvärlden är villiga att manipulera myndighetsregister för att stoppa böcker de ogillar. Dessa postmoderna aktivister tror inte på objektiva sanningar och saknar just därför spärrar mot rättsövergrepp.

Tino Sanandaji

2 reaktion på “Tino Sanandaji: Mycket ska man höra innan öronen trillar av.

 1. Monica Granqvist

  Tycker, att detta är mycket allvarligt!
  Här separeras och ändras i olika form av skrivet material.
  Det borde finnas koll på de här Agenterna!
  Vad säger EU om dessa diktaturfasoner?

  Svara
 2. Majvor Petersson

  Ja , inte undra på att det finns så mycket psykisk ohälsa i samhället, spec. bland våra unga. Ingenting är sanning längre,Finns det något/ någon man kan lita på. Vi blir våra egna fiender. Man skulle kunna kalla det som sker för förförelse/ förljugenhet!
  Så kan vi även titta på hur regeringsbildandet sköts ?! Får det gå till hur som helst bland ” våra” folkvalda?
  Vem/ vad kan vi lita på ????
  Det är” Sanningen som gör oss fria” som människor !

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *