Invandrare som begår grova brott i Sverige bör utvisas för all framtid

av | 14 januari, 2019

Återigen får jag uppgifter att en invandrare som dömts till fängelse för att ha försökt våldta en kvinna ska utvisas på fem år. Det betyder att han inom inte alltför avlägsen framtid är välkommen tillbaka till vårt land och kan fortsätta våldta och kanske begå ännu grövre brott. Vi säger att han är 25 år när han utvisas – med det tidsbegränsade utvisningsbeslutet är han alltså tillbaka på svensk mark när han är 30. En våldtäktsman i sina bästa år kan man säga! Jag anser att de invandrare som våldtar kvinnor i Sverige ska utvisas för alltid. Det bör i övrigt gälla alla som begår grova brott i ett land som generöst gett dem uppehälle. Om den invandrade förövaren är minderårig, bör hela familjen skickas till hemlandet då de uppenbart inte kan se till att barnet sköter sig. I Finland har nu över 50.000 personer skrivit på ett medborgarinitiativ för att alla invandrade sexualbrottslingar ska utvisas och även förverka sin möjlighet att beviljas finskt medborgarskap.

Katerina Magasin. Oberoende press i en skruvad tid. Swish 0733289122, konto SEB 5206 1604 404 om du vill stötta. Tack på förhand.

Invandrare som begår grova brott i Sverige bör utvisas för all framtid

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *