Att leva i Sverige och vara kvinna/flicka börjar bli farligt: Ska det behöva gå så långt att vi tvingas fly hals överhuvud?

42 procent av kvinnorna i åldern 20-24 undviker ofta vissa vägar eller färdmedel av rädsla för att utsättas för brott. Det visar den Nationella trygghetsundersökningen (NTU) 2018.

Stefan Löfven II = V kommer inte hjälpa oss kvinnor att känna oss trygga i samhället igen. Löfven har aldrig under den tid han styrt landet ens erkänt att de ökande och allt grövre våldtäkterna har med invandringen att göra. Vår media har med få undtag inte heller gjort det.

Unga kvinnor kommer få fortsätta att ta alternativa vägar, och mammor och pappor kommer tvingas att följa sina döttrars varje steg. Den brottskapacitet som ökat allra mest de senaste fyra åren är just sexualbrotten.

Förklaringsmodellerna bakom ökning är många: Unga män har svårt att träffa en partner. Återigen kan det kopplas till invandringen eftersom vår demografi radikalt förändrats i takt med invandringen av ensamkommande. Alla män våldtar och har gjort så i alla tider, är en annan. Alkohol, sommarvärme, utanförskap men sällan talar man klarspråk. Och så länge det inte sker kan inga förändringar ske. Förövarna kommer fortsätta att betraktas som offer eftersom de kommer från en redan utsatt grupp, och kvinnor ses som olyckliga omständigheter i experimentet mångfalden.

Vi ska kommer ihåg att det är allvarligt. I december rapporterade Expressen om 26 överfallsvåldtäkter och våldtäktsförsök utomhus under 48 dagar. De flesta handlade om fullbordade våldtäkter.

Att leva i Sverige och vara kvinna/flicka börjar bli farligt: Ska det behöva gå så långt att vi tvingas fly hals överhuvud? Ja kanske, och Stefan Löfven får bestämma.

Läs i Expressen här…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *