Carl Schlyter lämnar MP.

Schlyter var påtänkt att efterträda Gustaf Fridolin som språkrör, men säger nu i ett FB-inlägg att han inte längre kan förvara MP:s vägval.

Carl Schlyter menar att valet att låta en rödgrön allians föra högerpolitik kommer oppositionen mot de växande klyftorna komma från extremhögern. Vad extremhöger är preciseras inte men jag misstänker starkt att det för honom gäller alla åt höger. Idag är alla åt höger rasister enligt rödgrön logik.

Oavsett är det bra och jag hoppas fler lämnar MP. Om det inte går att rösta bort dem för att hålla MP från regeringsmakten får man hoppas på att de imploderar.

MP måste helt enkelt bort. De är ett farligt parti på så många sätt, precis som S är. Dessa två partier tar inte infiltreringen av islamister på allvar, tvärtom ger de dem mer makt. Och detta i tid då terrorhotet mot Sverige är fortsatt hög.

Läs artikel här…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *