Olagligt att avskeda någon på grund av dennes åsikter.

Tänka att det ens är ett ämne som behöver hanteras av namnkunniga. I min bok borde det vara en självklarhet. Tyvärr är det inte så idag. Det är många som mist sina uppdrag just på grund av de har en åsikt som avviker från Värdegrunden. Och vad mer är att det får ske med statens goda minne. Det är ingen som har protesterat, allra minst vår “statsminster”.

Hade vi varit ett land där man värnar den anställdas rättigheter och i synnerhet vår demokrati där vi påstår att vi slår vakt om yttrandefriheten så hade det här aldrig ens kommit upp på tapeten. Men nu gör vi inte det. Vi lever i en demokratur och i en sådan är alla viktiga värden för att upprätthålla en demokrati, chimära.

Läs artikel här…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *