Tino Sanandaji: The fascists of the future will call themselves anti-fascists.

Av | januari 24, 2019

Den emotionellt hysteriska vänstern har löst flyktingkrisen, avskaffat utanförskapet och skapat rekordtrygghet för tjejer. Efter dessa framgångar är det dags för SJW att nu värna jordbruket genom att mordhota bönder och skrämma ihjäl kaninungar.

”Svenska bönder talar ut om militanta veganers terror. Yxor, brandbomber och hot om att avrättas i trädgården. Brotten mot lantbrukare och deras barn blir fler och allt grövre. Nu berättar 32 svenska bönder om terrorn från delar av veganrörelsen – och om polisanmälningarna som systematiskt läggs ner.”

”Malin Sundmarks kaniner stals och skrämdes ihjäl…Hon har i olika omgångar blivit utsatt hemma på gården sedan i somras. Det började med hot i sociala medier. – Jag fick ett 60-tal hotfulla kommentarer där man kallade mig mördare och djurplågare. Efter att Malin utsatts på nätet i flera dagar kom det 10 till 15 personer hem till hennes gård för att stjäla hennes kaniner”

Efter att murens fall diskrediterade ekonomisk socialism skiftade vänsterns ideologiska fokus till andra frågor. Klasskampen ersattes av identitetspolitik, multikulturalism, könskamp, militant veganism och dylik, där de mötte mindre motstånd.

Många fattar inte att detta bara är marxism i ny förpaktning, där det gemensamma draget är antilogik och att makt mot andra genom att demonisera de och låtsas kämpa för de svaga. Det är inte ”godhet”, det är en onskefull ideologi som alltid slutar med katastrof.

Gå inte på deras retorik att de står på de svagas sida, vilket alla odemokratiska krafter påstår sig göra. Liberalism handlar om rationalitet, upplysning, demokrati, och logik, inte att vända förnuft ryggen och ge sig själv rätt att tysta och förtrycka andra. The fascists of the future will call themselves anti-fascists.

Tino Sanandaji

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *