Galaxia Wallin: …det är oacceptabelt att folk som jobbar i kvinnoorganisationer och hävdar att de jobbar för jämställdhet fortsätter sprida rädslan, lögner och okunskap!

Av | 26 januari, 2019

Det som är problematiskt är när vi har folk som deras största bekymmer att hävda att alla måsta älskar alla. När vi har folk som inte har något kompass och tror att vi som arbetar mot hedersförtryck är främlingsfientliga. Sådana personer struntar fullständigt i offren och de utsatta för att hävda istället att de är toleranta och mot främlingfientlighet. Men det är oacceptabelt att folk som jobbar i kvinnoorganisationer och hävdar att de jobbar för jämställdhet fortsätter sprida rädslan, lögner och okunskap!

Galaxia Wallin

#Hederskutur
#UnderYtan

Läs artikel i Sydsvenskan här…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *