Det är så mycket jag förundras över.

Av | 27 januari, 2019


Jag förundras över kändisarnas narcissism, okunskap, hyckleri och ytlighet.
Jag förundras över rosa bubblor de lever i.
Skenhumanister som har råd att sprida sin godhet och vishet.
Skyddade och trygga utan sociala och ekonomiska bekymmer. Inga särskilt utsatta områden. Deras bilar brinner inte. De slipper skottlossningar och handgranater. Explosioner mitt i natten. Nej, kändisarnas barn slipper bli omringade av 15 män mitt på ljusa dagen på en torg full av människor där ingen vågar ingripa. Barnen som föds med silversked i munnen. Verklighetsfrånvända barnen som blir vuxna och fortsätter att leva i glittriga Swarovski dimensioner. De blir en förlängning och perfekta kopior av föräldrarnas kändiskåthet.
Kändisarna och deras barn som får uppträda på kärleks manifestationer efter brutala terrordåd där vanliga människor och barn blir mördade…

Barnen som en vacker dag blir experter och social justice warriors i sociala medier.
Okunniga, bortskämda och naiva. De har ”åsikter.” Influensers, kändisarnas barn.

Plastifierade antirasister och antinazister som har inte den blekaste aning om vad antirasism är. Lyxrebeller.
Indoktrinerade med värdegrund och föräldrarnas storhetsvansinne som utnyttjar sina egna barn för att stå i rampljuset.

Kulturelitens döttrar som pratar om ”hot.”
Hot från SD. Det är så mycket sjukt med SD.
Blinda, fördummade och döva.

Samtidigt vaknar en flicka någonstans i ett invandrartät område vars föräldrar planerar att gifta bort henne under sommarlovet.

En ensamstående mamma som har tre jobb för att försörja sig själv och sina barn men är bostadslös och har inte ens råd att gå till tandläkare.

En liten flicka som könstympas av sina föräldrar på ett köksbord.

En skräckslagen flicka vars bror, pappa och farbror tvingar henne hoppa från balkongen.

En traumatiserad kvinna som rymde från IS-tortyr utvisas när IS återvändare får bostäder, skötsamma som sliter som får lämna landet när våldtäktsmän och mördare får uppehållstillstånd.

En förståndshandikappad kvinna som gruppvåldtas och gärningsmän släpps på fri fot och belönas med skadestånd, en våldtagen kvinna som begår självmord eftersom samhället och rättsväsendet vänder henne ryggen, ett barn med utvecklingsstörning som kidnappas och våldtas i en hiss i flera dagar och socialtjänsten och skolan vill tysta ner händelsen, en 14-åring som ofredas av en vuxen bedragare på konfirmationsläger och hyllas som hjälte och skyddas av våra politiker, och hundra, kanske tusentals vittnesmål och upplevelser av vanliga tjejer, (senast i Uppsala) som blir dagligen förföljda, trakasserade, jagade, hotade, överfallna och våldtagna p g a de är svenskar och har en livstil och klädval som ses lösaktig enligt gäng av män som en gång kallades för barn och som kommer från kvinnofientliga kulturer.

Men det är så mycket sjukt med SD. Så mycket sjukt liksom. De vet inte riktigt vad, de kommer inte heller ihåg varför men det vet att det är sjukt. För etablissemanget sa det.
Annie Lööf med.
Och Lööf är ju en förebild. Stilig och så med sitt mittbena. Och juste! Hatad för att hon är en ”stark kvinna.” Hon har liksom åsikter om fakta och står upp för kvinnornas rättigheter när hon släpper igenom gymnasieamnesti för vuxna män som nu härjar på Sveriges gator och min hemstad.
Som gör mig påmind om hot, trauma, hot, våldtäktslistan mitt namn stod på och krigstider.
Staten som inte längre kan garantera kvinnornas säkerhet.

De starka kvinnorna som är politiker och kändisarnas barn som beundrar och ser upp till varandra.
Makteliten.

När kvinnor och barn våldtas på löpande barn.
För deras fina värdegrund och kamp för allas lika värde.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *