83-ÅRIG MAN TORTERAD I RONNEBY/KALLINGE

| 1 februari, 2019

Föreställ er att vara 83 år gammal, fattig och på väg hem. På vägen möter du ett gäng som fått för sig att du har pengar undanstoppat någonstans.
Det spelar ingen roll vad du än säger, hur högt du än skriker av smärta när de försöker slita ut dina ögon, eller hur du vrider dig i plågor när de bränner dig, de lyssnar inte.


“Detta är helt sanslöst.

Igår kväll blev 83-åriga Ivar torterad av rånare i sitt hem. Jag har precis pratat med hans familj som berättar att Ivar under flera timmar blev slagen, sparkad, bränd och fick öronen sönderslitna medan rånarna försökte få honom att berätta var han har sina pengar. Eftersom Ivar inte har några pengar hemma kunde han inte berätta det och därför fortsatte tortyren i flera timmar.

Ivar hade inte en chans att försvara sig och är nu i riktigt dåligt skick. Nu ligger han på sjukhuset med allvarliga skador.

Händelsen är polisanmäld och när jag ringer Polisens presstjänst i Blekinge bekräftar de att ingen ännu är gripen för brottet.

Ivar är i mycket dåligt tillstånd och familjen har bett mig skriva om vad som hänt, så att polisen kan få in tips så att de skyldiga grips.

Dela gärna och vet ni något så kontakta polisen i Blekinge på 11414.

Just nu går alla tankar till Ivar och hans familj. ❤️”

Joakim Lamotte

 

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

5 tankar på “83-ÅRIG MAN TORTERAD I RONNEBY/KALLINGE

 1. Gert P.

  Förövarna heter varken Andersson, Pettersson eller Karlsson. Därom råder inget tvivel.

  1. Jag

   Vet du vilka det är då? eftersom du vet att dom inte hetter Andersson, Pettersson, eller Karlsson?

 2. Eric

  Så du tror inte att det är några Sven Anders och Gunnar som varit i farten?
  Det tror inte jag heller.
  Därför inget signalement.

 3. Heim

  Det var faktiskt hans egna barnbarn med sina kompisar som gav sig på honom. Ivar är svensk och hans barnbarn är ännu mer svenskar med tanke på sitt beteende.

  Invandrare har mycket mer respekt för äldre än svenskar har. Det kan ni inte sticka under stol med.

Kommentarer är stängda.