Ronny Hellström: Idag fick jag beskedet från granskningsnämnden som jag väntat på sedan September förra året!

Av | 4 februari, 2019

TV4 fälls för inslaget i Nyheterna där jag förekom!

Så förbannat skönt! Tack för allt stöd, uppmuntran och backning.

..
”GRANSKNINGSNÄMNDENS BEDÖMNING

Enligt granskningsnämnden kunde anmälaren identifieras i inslagen genom att han nämndes vid namn samt genom att hans namn och Facebook-profilbild visades i bild. Inslagen kunde enligt nämndens mening uppfattas såsom anmälaren beskriver, nämligen att han kopplades samman med inslagens diskussion om falska konton som sprider främlingsfientliga budskap i sociala medier. Nämnden anser att inslagen därigenom framställde anmälaren som klandervärd och att det därför uppkom ett intrång i anmälarens personliga integritet. Eftersom intrånget inte var motiverat av något allmänintresse strider inslagen mot bestämmelsen om respekt för den enskildes privatliv.”
..
Lite historik finns i mitt inlägg nedan.

Ronny Hellström

En medborgare höjd över varje misstanke?Igår kom då en s.k. ”rättelse” från TV4. Några dementier gör man inte längre?…

Slået op af Ronny HellströmOnsdag den 5. september 2018

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *