Sverige blir tryggare och säkrare påstår vissa, men när man läser eller lyssnar på media så rapporterar de om något helt annat. Vilka har rätt och vilka har fel?

Av | februari 4, 2019

Sverige blir bara tryggare ock säkrare för var dag som går var där en kändis som yttrade för något år sen i en Youtube-film.
Man frågar sig nu om det 80-åriga paret i Tollarp utanför Kristianstad kände sig trygga och säkra när de blev rånade i sitt hem vid 18-tiden i söndags?
Eller för den delen den 83-årige rullstolsbundne mannen som blev brutalt rånad och misshandlad i sitt hem i Kallinge-Ronneby?

Man frågar sig vart Sverige är på väg nu, det händer det ena efter det andra förskräckliga överfallet efter det andra bara sedan nyår. Är det inte skjutningar med skottskador eller dödlig utgång så är det våldtäkter. Om inte det är tillräckligt förskräckligt så börjar nu äldrebrotten men misshandel och rån också hopa sig.
Så varthän är Sverige på väg?

Detta paret verkar ha haft tur i oturen och slapp undan utan några fysiska skador.
Men vilka psykiska skador kommer detta rånet inte att skapa?
Det är hemskt att sådana händelser bara får förekomma, det är fruktansvärt att inte dessa personer som håller på och försörjer sig på rån och stölder inte har samvete nog att låta låta de äldre få vara fredade från dessa ogärningar.

De som rånade paret är fortfarande okända och polisen söker ännu vid 20-tiden efter ledtrådar till vilka de är.
Polisen har spärrat av området och de håller på med att tala med grannarna till paret för att kanske genom dem få uppslag om vilka som besökt paret. De håller även på med att patrullera i Tollarp. Polisen kommer att skriva en anmälan om grovt rån över händelsen, vilket har att göra med tillvägagångssättet och vad gärningsmännen kom över i rånet.

https://www.svt.se/…/aldre-par-ranade-i-sitt-hem-utanfor-kr…
http://www.kristianstadsbladet.se/…/par-i-80-arsaldern-ran…/
https://nyheteridag.se/sadistiskt-overfall-i-ronneby-83-ar…/
http://www.smp.se/…/brutal-misshandel-av-83-aring-rubricer…/
http://www.blt.se/…/brutal-misshandel-av-83-aring-rubricer…/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *